Види ковдр та різновиди їх за типом наповнювача

Які види ковдр бувають. Розберемося в їх різновидах та наповнювачах.

Що таке Тінсулейт? Унікальний наповнювач тинсулейт – спільна розробка американських та німецьких учених, що встиг зарекомендувати себе з кращого боку та отримав визнання більшості споживачів. Невагома легкість та максимальна комфортність штучного наповнювача дозволять відчути приємну прохолоду у спекотний день та затишне тепло у холодний зимовий вечір. Ці види ковдр розглянемо нижче.

Переваги утеплювача thinsulate

Утеплювач тинсулейт, відгуки про який залишають задоволені покупці, має такі чудові якості, як:

  • Висока теплопровідність;
  • Хороша густина;
  • Невелика вага;
  • Гіпоалергенність;
  • Антибактеріальність;
  • Мінімально тонкий об’єм.

Вироби (наприклад ковдра ), утеплені надлегким наповнювачем тинсулейт, добре випаровують вологу і утримують тепло, тим самим забезпечуючи сприятливі умови для спокійного сну і комфортного відпочинку сплячого.

Порівняння тинсулейту з іншими утеплювачами

Тінсулейт спочатку призначався для утеплення костюмів американських астронавтів, а сьогодні він широко використовується як утеплювач спецодягу, спортивних костюмів, взуття, одягу і як наповнювач ковдр, подушок та м’яких іграшок.

Для того, щоб стало зрозуміло, чому цей синтетичний наповнювач потіснив традиційні матеріали, проведемо невелике порівняння тинсулейту з іншими утеплювачами та зробимо висновок:

Пух чи тинсулейт

Пух відноситься до категорії натуральних утеплювачів, він добре зігріває тіло людини, але за цим показником все-таки поступається тинсулейту. Пухові вироби погано переносять прання, на їх зовнішній вигляд негативно впливає активне носіння. У процесі експлуатації зменшується об’єм та здатність утримувати тепло, а ще кожна пушинка намагається вилізти назовні, що також впливає на порівняльний аналіз двох утеплювачів.

Тінсулейт не має таких недоліків, він добре переносить до 200 прань, не зменшується в об’ємі та не втрачає своєї здатності зігрівати тіло. Матеріал гігроскопічний і еластичний і добре тримає форму навіть після тривалої експлуатації виробу. Тільки вам вирішувати, що вибрати пух чи тинсулейт.

Тінсулейт або холофайбер

Холлофайбер це синтетичний утеплювач останнього покоління. Він чудово тримає форму і об’єм, але поступається тинсулейту теплопровідністю, гігроскопічності, еластичністю та антибактеріальністю, завдяки цьому тинсулейт трохи перевершує холлофайбер за популярністю у споживачів. Який з описаних матеріалів вибрати і що віддати перевагу тинсулейту або холлофайберу, залежить тільки від вас. Відгуки про утеплювач Тінсулейт допоможуть зробити вам правильний вибір.

Можете подивитись відгуки , які залишають наші покупці та порівняти зі своїми відчуттями, щоб вибрати ковдру, яка задовольнить вас за всіма показниками та стане улюбленою спальною приналежністю.

Види ковдр та різновиди на кшталт наповнювача

Заглянувши на сайт інтернет-магазину VPostelke можна розгубитися від асортименту, представленого в каталозі. Ви здивуєтеся, скільки видів ковдр та різновидів наповнювачів існує, тому довіртеся своїм відчуттям та нашим підказкам, щоб обрати ковдру своєї мрії.

Вовняну ковдру

Вовняна ковдра по праву вважається одним із найтепліших виробів у лінійці натуральних наповнювачів. Спальний аксесуар з утеплювачем з вовни овець, верблюжої вовни або вовни мериноса принесе надзвичайне задоволення любителям комфортного сну. Ковдри з мериносу – це елітний варіант та його ціна відповідає своєму статусу. Купити ковдри з вовни, значить подарувати своєму тілу справжнє захоплення. Вовняні ковдри мають такі переваги:

  • Добре пропускають повітря;
  • Чудово вбирають вологу;
  • Чудово зберігають тепло.

Якісні атрибути міцного сну використовують як у зимовий час, так і в період міжсезоння, коли в кімнаті прохолодно, а під теплою постільною приналежністю тепло і затишно. Користувачі вже давно оцінили практичність та користь натурального наповнювача, тому охоче купують такі вироби. Купити вовняну ковдру можна на нашому сайті за ціною виробника.

Бавовняна ковдра

Відноситься до натуральних виробів, тільки як наповнювач використовується рослинний компонент. Така ковдра не сприяє виникненню алергії, але й гріє набагато гірше за вовняну. Покупці обирають цей аксесуар, як літній варіант, і дуже задоволені виробом, який створює потрібний мікроклімат під час сну.

Ковдри з евкаліпту

Такі ковдри поки що відносяться до розряду екзотичних, хоча евкаліпт вважається найтеплішим і гігроскопічним наповнювачем, поступаючись лише вовняному та пуховому наповнювачу. Цінителі екзотики здебільшого віддають перевагу ковдрам з евкаліпту і із задоволенням сплять під такими рослинними аксесуарами.

Ковдри з бамбука

Ці вироби – просто криниця «корисностей, серед яких важливе місце займають:

  • Гіпоалергенність;
  • Хороша поглинання;
  • Антибактеріальність;
  • Висока тепловіддача.

Ковдри з бамбука використовуються в теплу пору року, коли в приміщенні досить прохолодно, вони невибагливі у догляді та при належній увазі прослужать вам тривалий час. Купити бамбукову ковдру можна на нашому сайті за найдемократичнішою ціною.

Види байкових ковдр

Спальні приладдя виготовлені зі 100% бавовни, не викликають алергії, добре пропускають повітря і дуже м’які на дотик, тому часто використовуються як дитячі вироби.

Види ковдр пухових

Вироби з пуху – це найтепліші аксесуари для сну, як наповнювачі в них використовується пух гусей і качок. Купівля гусячої ковдри стане гарним шансом зігрітися тим людям, яким холодно, навіть улітку. Основними перевагами цих моделей стане відмінна теплопровідність, хороша гігроскопічність і чудова здатність цих виробів. Якщо у ваших планах стоїть завдання купити пухову ковдру, запрошуємо вас за покупками до нашого магазину.

Лебедячі ковдри

Сьогодні дуже популярні моделі ковдр лебедячий пух, вони є чудовою заміною натуральним аналогам. Штучний наповнювач «лебяжий пух» дуже легкий, м’який і теплий і не поглинає сторонні запахи. Якщо у вашій сім’ї є алергіки, така антиалергенна модель стане для них справжнім порятунком.

Види ковдр із штучних наповнювачів

Такі наповнювачі також мають великий попит у населення. Синтепонова ковдра є найдешевшим і менш якісним варіантом на ринку якісних утеплювачів. У той же час ковдра з холлофайбера приваблює своїми чудовими якостями та ціною, тому поряд із натуральними виробами знаходиться на піку продажу. Ще однією новинкою на ринку постільних речей стала силіконова ковдра, яка відрізняє неймовірну ніжність, надзвичайну легкість і м’яке тепло.

Наші розкішні пропозиції спростять ваш вибір!