Сатин єгипетський бавовна для постільної білизни оптом

Сатин єгипетський бавовна оптом

На думку фахівців, існує тканина з відмінними показниками та хорошими властивостями. Дана тканина – це сатин єгипетська бавовна оптом, яку можна купити в інтернет-магазині В ліжку. Завдяки чудовим особливостям бавовняних ниток, матеріал тривалий час не втрачає своєї гладкості та блиску. Якщо ви мрієте про гарний та практичний комплект, тоді вибирайте тільки цю тканину. Цей більш щільний сатин 136 г/м2 можна вибрати в цій категорії→

Переваги єгипетської бавовни

Найвитонченіші та найрозкішніші комплекти постільної білизни з тканини сатин єгипетська бавовна, представлені в каталозі VPostelke, мають безперечні переваги, до яких можна віднести:

Натуральні компоненти, що підходять людям, схильним до алергії.
Спеціальна обробка волокон при виробництві тканини забезпечує максимальний тактильний комфорт шкірі сплячого.
Матова текстура матеріалу перешкоджає накопиченню пилу та ковзанню по поверхні ліжка.
Матерія має підвищену міцність, тому білизна прослужить вам тривалий час без втрати привабливості.
Тканина невибаглива у догляді, добре відмивається, швидко сохне і легко прасується.
Матеріал не накопичує статичної електрики, тому він не електризується і створює нескінченно затишну атмосферу у спальні.
Яскраві фарби дуже добре лягають на тканину і залишаються такими ж красивими весь термін експлуатації.

Сатин єгипетський бавовна оптом можна купити щоб заощадити бюджет компанії. Він дарує своїм власникам справжню насолоду від дотику до прохолодних виробів та сприяє швидкому засинанню. Хочете позбавитися безсоння, тоді зверніть увагу на цю невагому мрію, і відчуйте, як найлегша тканина м’яко обволікає тіло і занурює вас у глибокий сон.

Знайомтесь, загальний улюбленець – мако сатин єгипетська бавовна

Тканина мако додасть вашому ліжку гідне огранювання та створить затишну обстановку в спальні, завдяки повітряній невагомості та гладкій текстурі тканини. За тактильними відчуттями, матеріал нагадує шовкову тканину, але з однією особливістю він не зісковзує з ліжка, що забезпечує максимальну зручність під час сну.

Тканина мако сатин єгипетська бавовна оптом виправдовує свою другу назву «бавовняний шовк», тому що йому притаманні першокласні споживчі якості, але за більш доступною вартістю:

Матеріал не схильний до усадки, вицвітання та швидкого стирання;
Тканина приваблює гарним матовим блиском і нагадує шовк;
Екологічний склад дарує природну свіжість та аромати далеких країн;
Натуральні барвники безпечні та не викликають подразнення шкіри.

Компанія «У Постільці» буде рада, якщо ви полюбите КПБ з тканини мако сатин єгипетську бавовну, ви цінуватимете кожну хвилину, проведену на чудовій білизні. У нас у будь-який час можна купити сатин єгипетську бавовну в Україні. Ми намагаємося спростити процес купівлі нашого товару, щоб клієнти не лише заощаджували свої гроші, а й час.

Де купити сатин єгипетський бавовна оптом?

Сатин єгипетська бавовна приваблює покупців своєю неймовірною м’якістю та дивовижною міцністю. Завдяки цьому, чудовий текстиль завжди в топі продажу нашого магазину, ніж ми, безумовно, пишаємося і сподіваємося, що у вас залишиться гарне враження від відвідування сайту нашого магазину.

У нас ви можете замовити мако сатин єгипетський бавовна від перевірених фабрик. Вартість тканини цілком відповідає високій якості та презентабельному вигляду, хоча ціна продукції трохи дорожча, ніж у сатину або бязі, покупці все одно зможуть заощадити свої гроші за рахунок:

тривалого терміну експлуатації;
Неймовірною привабливістю;
Стійкість до частих прань.

Перетворіть свою спальну кімнату на казковий куточок, щоб подарувати собі чарівні хвилини відпочинку та натхнення!