Сатин Жаккард – що це за тканина?

Сатин Жаккард для постільної білизни – опис, характеристики, особливості

Сатин Жаккард описНатуральний склад матеріалу для пошиття постільної білизни гарантує своїм власникам безтурботний сон та комфортний відпочинок. Тому при виборі спальних аксесуарів слід звернути увагу на експлуатаційні та якісні характеристики тканини. Споживачі віддають перевагу жакардовому сатину, який забезпечує гарне самопочуття, свіжість шкіри та бадьоре пробудження. Сатин жаккард, що це за тканину і чому вона така популярна у покупців?

Екскурс в історію

Візерунки на тканині завжди мали величезний попит у користувачів, але покупку такої матерії могли дозволити собі тільки королівські особи і знатні вельможі. Створювалася ця чудова тканина вручну і коштувала величезних грошей, як правило, замовляли її до великих свят та з значних приводів.

Але все змінилося з винаходом французом Жозефом Марі Жаккардом спеціального ткацького верстата. Син ткача, він з дитинства бачив, наскільки батьку давалося виготовлення тканини з різними малюнками. Щоб спростити це завдання, талановитий винахідник створив простий верстат, який дозволив ткати найтоншу тканину з неповторними візерунками.

Характеристики тканини

При виборі тканини радимо звернути увагу не лише на зовнішні характеристики, а й на певні показники, які допоможуть придбати практичний та гарний товар у нашому магазині:

Щільність матерії

Сатин Жаккард опис 2Сатин жаккард відноситься до ексклюзивної лінійки постільних тканин, у його складі 100% бавовна, при цьому він відрізняється особливим способом плетіння ниток. Жакардове полотно не тільки дуже красиве, але й відрізняється покращеною міцністю, що досягається високою щільністю ниток, яка варіюється в межах від 170 до 220 на один квадратний сантиметр Тканина двостороння, зовні нагадує витончений гобелен, чудово підходить для виготовлення предметів домашнього текстилю та прикрасить інтер’єр будь-якого житла.

Склад тканини

У складі тканини тільки високоякісна, органічна 100% бавовна, що дозволяє користуватися виробами із сатин-жаккарда людям, схильним до алергії. Тканина доставляє користувачам максимальний тактильний комфорт, чудові відчуття м’якості та захищеності. Ніжна поверхня матеріалу вражає своїм зовнішнім виглядом, оригінальним малюнком і викликає непереборне бажання торкнутися цієї розкішної тканини.

Фарбування полотна на виробництві сатин Жаккард

Жакардовий сатин зобов’язаний міцній та яскравій колірній гамі методу реактивного фарбування, при якому барвники потрапляють у самі волокна, завдяки чому тканина зберігає свій первісний вигляд, навіть після великої кількості прань. Якість матеріалу впливає на його властивості користувача і його довговічність.

Малюнок на тканині для постільної білизни

Сатин Жаккард опис 3Відмінною особливістю цієї тканини є неповторний за своєю красою та витонченістю фактурний малюнок, який виглядає об’ємніше на одному боці і стає скромною копією на іншій. Двостороннє оригінальне поєднання опуклого та втисненого малюнків досягається шляхом використання жаккардової техніки при виробництві сатин-жаккарда.

Інтернет-магазин VPostelke є великим постачальником домашнього текстилю та тканин для постільної білизни в Україні. Ми тісно співпрацюємо з турецькими та корейськими виробниками тканини класу люкс, до яких належить і сатин жаккард. Якість цієї тканини доведено його більш ніж віковою історією та можливістю прикрасити домашній інтер’єр розкішними та презентабельними виробами.

Переваги сатин Жаккард

Сатин жаккард має корисні переваги, які дозволяють віднести його до люксових тканин. До переваг жаккардового сатину можна віднести:

  • Повітропроникність – добре вентилюється та сприятливо впливає на шкіру;
  • Гігроскопічність – чудово пропускає вологу та не створює парникового ефекту;
  • Довговічність – завдяки особливому переплетенню ниток, тканина дуже міцна та стійка до стирання;
  • Гіпоалергенність – натуральний склад забезпечує безпечне використання та не створює дискомфорту для людини.

Тепер ви знаєте, що це за тканину сатин жаккард і будете із задоволенням купувати комплекти постільної білизни та інший текстиль із цієї тканини. Вироби із жаккардового сатину – це відмінна якість, презентабельний вигляд та доступна ціна, що робить його справжньою знахідкою для створення ексклюзивних виробів. Купити домашній текстиль ви можете як чудовий подарунок своїм друзям та близьким, а також у вигляді предмета для інтер’єрного декору своєї улюбленої спальні.

Секрети догляду за виробами із делікатних тканин

Сатин Жаккард опис 4Щоб вироби з сатинового жаккарда залишалися такими ж вишуканими та красивими, як і в день покупки, за ними потрібно правильно доглядати та дотримуватися обов’язкових правил догляду за делікатними речами:

  • Речі можна прати в пральній машині, вибравши делікатний догляд і температуру до 30 ° C, щоб білизна не втратила соковитості фарб і не зблякла при взаємодії з гарячою водою.
  • Відмовтеся від використання миючих засобів, у складі яких містяться відбілюючі речовини, щоб не порушити цілісності пігменту, що барвить;
  • Віджимання білизни краще виконувати при низьких обертах, а сушити речі рекомендується в місцях, захищених від потрапляння прямих сонячних променів. Прасувати вироби краще з виворітного боку, щоб зберегти об’ємність візерунка.

Якщо ви скористаєтеся нашими порадами, ваш домашній текстиль прослужить вам досить довго, при цьому його зовнішній вигляд радуватиме своєю імпозантністю, красою вишуканих візерунків та свіжістю колірної палітри.

В інтернет-магазині Vpostelke ви можете купити або замовити тканину для пошиття постільної білизни сатин Жаккард шириною 260 см за найнижчою від прямого постачальника в Україні, Харкові, Києві, Львові, Одесі.