Розміри покривав на ліжко

Розміри покривал

Надати спальному місцю розкішний вигляд та захистити від пилу та бруду допоможе покривало на ліжко, розміри якого залежать від його параметрів. Перед вибором цього спального аксесуара слід визначитися з його габаритами для того, щоб річ ідеально прикривала всю «територію» ліжка. Які стандартні параметри існують і як вибрати відповідний розмір виробу? Розміри покривал не стануть для Вас таємницею.

Розміри покривал – прийняті стандарти

На сучасному ринку домашнього текстилю представлений великий розмірний ряд цих виробів, виготовлених з різних матеріалів. При виборі відповідного покривала для ліжка, необхідно пам’ятати, що воно має бути трохи більше спального місця. Ідеальним варіантом стане постіль, яка прикриває матрац, але не звисає до самої підлоги.

Величина оптимального припуску з кожного боку становить від 20 до 25 см. Перед тим, як зробити замовлення, не полінуйтеся виміряти ліжко, щоб купити потрібний розмір покривала, а не викинути гроші на вітер.

Часто використовувані розміри покривал

  • Напівтороспальні – 140х220 см;
  • Двоспальні – 180х220;
  • Євро-стандарт – 200х220см;
  • Євро-максі – 220х240см та 240х260 см.

Покривало на ліжко 160 на 200

Покривало на ліжко 160 на 200 є незмінним показником затишку та комфорту в будинку. Яскравий та практичний аксесуар дозволить швидко та недорого оновити звичний інтер’єр кімнати, зробивши його сучасним та стильним. Вибираючи домашній текстиль для спальні, зверніть увагу на його практичність та колірну гаму.

Покривало 160х200 см використовується для односпальних та полуторних ліжок, воно надійно приховує матрац та постільну білизну від сторонніх очей, а також захищає від плям та пилу. Яке покривало потрібно придбати на ліжко 160х200 см, щоб ця річ повністю покривала її? З урахуванням обов’язкових припусків для ліжка 160 на 200 см підійде покривало з розмірами 200 на 200 см.

Купити покривало на 1.5-спальне ліжко з останніх колекцій можна за доступною ціною на сайті нашого магазину. У нашому асортименті ви можете знайти елегантні вироби відомих виробників, які зроблять вашу спальню затишною, комфортною та дуже стильною.

Покривало на 2 ліжко

Стандартний розмір покривала для двоспального ліжка – 180 х 220 см. Гарні покривала на двоспальне ліжко підкреслять багате оздоблення спальні та перетворять її на райський куточок, у якому приємно засинати та прокидатися. Вибираючи спальний атрибут, пам’ятайте, що покривало повинно не тільки повністю покривати ліжко, але й витончено звисати вниз приблизно на 30-35 см. У цьому випадку, спальне місце буде виглядати найбільш помпезно.

Покривало на ліжко євро

Покривала на ліжко «євро» – це максимально просторі вироби, які підходять до великих спальних місць і повністю прикривають ліжко. Євророзмір вважається королівським та забезпечує максимально комфортний сон своїм власникам. Під ці стандарти підходять покривала 200х220 см та покривала на ліжко 220х220 см, якщо ви цінуєте комфорт та зручність, вибирайте вироби з розмірами євро стандарт.

Ще більш габаритні параметри у виробів із маркуванням євро-максі – це покривала на ліжко 220х240 см, купити які можна VPostelke. У каталозі нашого магазину представлені останні колекції відомих виробників, які прикрасять ваш будинок та зроблять його особливо затишним та обжитим.

Ви можете замовити на нашому сайті вироби провідних торгових марок Туреччини, Китаю та Росії наступних розмірів:

  • Покривало на ліжко 240 х 260 см;
  • Покривало на ліжко 240 х 240 див.

Наші оригінальні вироби кардинально перетворять інтер’єр вашої спальні та додадуть до неї нотки романтичного настрою та нескінченної ніжності. Купити красиві покривала та продемонструвати свій смак, легко з нашими товарами. Спробуйте і отримайте задоволення від цього процесу.