Мако сатин-що це за тканину?

Розберемо мако сатин по ниточках

Мако сатин купити за метромМако сатин чи бавовняний шовк – це унікальна тканина останнього покоління, яка широко використовується для пошиття комплектів постільної білизни класу «люкс». Для виробництва матеріалу використовують довговолокнисту єгипетську бавовну, що має яскраві переваги і чудові характеристики. Щоб перейти до асортименту переходимо на Мако сатин шириною 240 см , якщо потрібні ширші тканини, то нам сюди Сатин єгипетський бавовна шириною 250 см. Також рекомендуємо однотонний єгипетський сатин шириною 250 см .

У чому секрет чудової тканини?

Наші клієнти запитують мако сатин – що це за тканина? Завдяки тонкому і довгому волокну, Мако сатин або єгипетська бавовна вважається найкращим серед постільних тканин. Батьківщиною довговолокнистої бавовни вважають Єгипет і Пакистан, місцеві землероби дуже пишаються своєю чудовою продукцією, з якої шиють дорогі постільні речі.

Місцеві фермери для покращення якості бавовни відмовилися від використання пестицидів та хімічних добрив, тому – це 100% натуральна тканина високої якості. Виробники домашнього текстилю використовують цю тканину для легких і красивих наборів білизни.

Підвищена міцність та незмінно висока якість цієї тканини становить 210 ниток на 1 квадратний сантиметр, для порівняння, у звичайному сатині цей показник ледве дотягує до 120 ниток. Позитивні відгуки, залишені на нашому сайті, дають карт-бланш не лише постійним, а й новим покупцям.

Єгипетська бавовна купити в роздрібЩоб розібратися мако сатин, що це за тканину, необхідно знати, яким чином його виробляють. Спочатку бавовна ретельно очищається, миється і вичісується, проходить процедуру мерсеризації, де ми зупинимося докладніше, і після цього обробляється розчином каустичної соди.

Щоб покращити якісні характеристики, тканина піддається процесу мерсеризації, який дозволяє підкреслити її найкращі властивості та надати виробу вишуканої витонченості та незвичайної легкості. Незважаючи на ніжну текстуру, мако сатин має високу міцність і навіть після декількох прань, ви можете не турбуватися про його зовнішній вигляд. Полотно готове, тепер його відбілюють і фарбують.

Чудові характеристики цієї матерії

Мако сатин або єгипетська бавовна – це синонім розкоші, аристократичної вишуканості та благородної витонченості, тому наші покупці незмінно вибирають цю тканину для пошиття постільних речей, які є показником спроможності та фінансового благополуччя.

  • У складі матеріалу лише 100% бавовна, тому тканина підходить навіть для найменших клієнтів, схильних до прояву алергії чи пітниці.
  • Гладка поверхня, нагадує шовкову тканину, але на відміну від шовку, білизна з єгипетської бавовни не зісковзує з ліжка, роблячи сон спокійним і безтурботним.
  • Тканина добре вентилюється і позбавляє виникнення парникового ефекту, тому воно комфортно в будь-яку пору року.
  • Догляд за постільною білизною не складає особливих труднощів: воно добре відмивається, сильно не меніться і не вимагає відпарювання праскою.

Мако сатин купити за метромКупити тканину мако сатин в Україні, можна в магазині «У Постільці» за найвигіднішими цінами. Ми надсилаємо замовлення нашим відданим клієнтам, які проживають у Харкові, Києві, Одесі та Львові

Ми вже розбиралися в питанні: мако сатин – що це за тканина і дійшли однозначного висновку, що це екологічний матеріал, який оптимально підходить для виготовлення спального приладдя преміальної якості, яке ідеально вписується в інтер’єр спальні і не вимагає багато сил для догляду за ним. Гарний та елегантний комплект активно експлуатуватиметься і навіть після тривалого терміну служби, тканина залишається зразком вишуканої привабливості. Ми намагалися відповісти, що таке мако- сатин. Якщо у вас, все ще залишилися питання- напишіть нам.

Гарна постільна білизна – запорука вашого благополуччя!

Чи не відмовте собі в задоволенні відпочивати на якісних виробах!