Знижка на постільну білизну, тканини, домашній текстиль (Акція закінчена)

Виконуємо завдання та знижка на постіль або будь-яку покупку гарантована!

Буде три завдання, різні за ступенем складності. Після завершення будь-якого етапу Вам буде вручено промокод на знижку, який можна буде застосувати один раз у кошику при покупці будь-якого товару в нашому інтернет-магазині. Знижка на постільну білизну та інші товари гарантовані кожному учаснику, що правильно виконав один з етапів.

Умови акції

Знижка на постільну білизну та тканини фото

  1. Промокод на знижку 3% . Зробити репост у картці будь-якого товару. На вибір пропонується три варіанти: “Опублікувати на Фейсбук”, “Опублікувати на Твітер” та “Опублікувати на Пінтерест”. Вибирайте будь-який варіант.
  2. Промокод на знижку 5% . Зробити репост будь-якого товару з нашого сайту в Інстаграмі зі свого профілю. Для цього необхідно скопіювати та розмістити посилання на товар та створити публікацію у Вашому обліковому записі Інстаграма з тематичним описом. Наприклад: “Дорогі мої передплатники, рекомендую цей інтернет-магазин постільної білизни” і далі вставляємо посилання на наш сайт.
  3. Промокод на знижку 10% . Зробити репост будь-якого товару з нашого сайту на форумах чи інформаційних порталах. Метод розміщення посилання аналогічний до наступного пункту. Посилання необхідно оточити тематичним текстом щонайменше дві пропозиції. Вітається будь-який тематичний форум чи тема.

Якщо Ви готові, приступимо.

Щоб стати учасником, необхідно зареєструватися або авторизуватися в системі:

За бажанням, можете оформити передплату на наші новини

[mailpoet_form id=”1″]

 

Результати необхідно вписати у цю форму:

 



     

    Після надсилання даних потрібен час для аналізу. Промокод відправимо до вас на пошту вказану під час реєстрації та знижка на постільна білизна та інші товари – Ваша!

     

    Промокод не використовується для товарів із знижкою.

    Анулюється безкоштовна доставка.

    Один промокод для єдиного облікового запису.

    Промокоди присвоюються лише унікальним репостам.

     

    Якщо Ви бажаєте отримувати торгову поступку (знижку) на постійній основі, діє “Накопичувальна система знижок”

    Всім удачі!!!